Distanstabeller för Bottenvikens skärgårdar

Avståndstabeller för Bottenvikens skärgård med karta. Kartorna är tryckta på vattentåligt plastmaterial i A4-format. Tabellerna finns i en 16 sidors minifolder tillsammans med annan nyttig information, till exempel översikter över båtklubbarna och deras klubbanläggningar i skärgården, information om öppningsbara broar, beräkning av distanser, hastigheter och tider mm. Minifoldern med avståndstabellerna har samma storlek som ett visitkort! Perfekt för plånboken eller i bröstfickan.

Våra avståndstabeller visar hur långt det är mellan olika besöksmål i Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgårdar. Tabellen visar inte alltid kortaste avstånd. Under mätning har vi följt leder där dom finns. Se tabellen som ett hjälpmedel för att beräkna ca avstånd när du är ute och seglar från ett besöksmål till ett annat. Avstånden är i nautisk mil (nm, även benämnd distansminut) där 1 nm är 1852 meter. Tabellerna finns också i visitkort storlek för varje kommun. Vill du beräkna kostnader och tid, läs vidare under sidan.

Skicka in din beställning

- till info@bottenviken.se eller Swisha 95,00 kr till 070-621 39 81(Alf Harjo) så skickar vi kartan tryckta på vattentåligt material i A4-format med en 16 sidors minifolder.
Om du väljer att använda Swish, kom i håg att meddela din fullständig adress. Vi bjuder på porto (12 kr)!

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

UA-11090679-2