Hyr vår bastuflotte i Luleå skärgård!

Stensborg i Luleå skärgård är ett populärt tätortsnära utflyktsmål för Luleåbor. Stensborg ligger ca 1,7 distansminuter (ca 10 min) från Södra hamn och besöks flitigt av båtfolket under sommaren.
Hamnen är djup och har kapacitet för ett 10-tals båtar. På ön finns flera fina grillplatser. Vill du tälta kan du göra det på öns norra sida med fantastisk utsikt mot stan. Där finns fina plana gräsytor för tältning. Nära till toaletter, grillplatser och vedbod.

Läs mer om Stensborg här-»

Hyr bastuflotte på Stensborg!

Innerst i viken på Stensborg ligger en flytande bastuflotte som är mycket mer än en bastu. Ombord på den 80 kvm stora flotten kan du och ditt sällskap bada äkta vedeldad bastu, eller bara njuta av miljön och äta en god måltid. Storstugan på flotten är tillräckligt stor för att duka för 20 personer. Och den värmer gott om det är kyligt ute.

Bastuflotten är utrustad med storstuga, omklädningsrum, soldäck och varmvattenaggregat. Flotten levereras städad och varm, med ved.

Samla vännerna för en riktigt bra kväll

Bastuflotten lämpar sig för allt från kick-off, teambuilding, kreativa samlingar, konferenser och affärsmöten till födelsedagar, möhippor och svensexor.
Hela bastuflotten kan hyras med eller utan personal / middag.

Ta kontakt med oss för mer info, priser / offert.

Affe på telefon 070-621 3981
E-post: alfarne@me.com

Tommy på telefon ‭070-399 00 59‬

Bastuflotten

Ni hyr bastuflotten i 4 timmar. Max 20 personer. Ta kontakt med oss för mer info, priser / offert.
Om ni önskar kan ni hyra bastuflotten med catering. Har ni andra önskemål hör av er till oss för offert.

Catering / mat.

Ta kontakt med oss för mer info, priser / offert.
Avbokning kan ske senast 72 timmar före ankomst.

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

UA-11090679-2