Hyr vår bastuflotte i Luleå skärgård!

Stensborg i Luleå skärgård är ett populärt tätortsnära utflyktsmål för Luleåbor. Stensborg ligger ca 1,7 distansminuter (ca 10 min) från Södra hamn och besöks flitigt av båtfolket under sommaren.
Hamnen är djup och har kapacitet för ett 10-tals båtar. På ön finns flera fina grillplatser. Vill du tälta kan du göra det på öns norra sida med fantastisk utsikt mot stan. Där finns fina plana gräsytor för lek, aktiviteter och tältning. Nära till toaletter, grillplatser och vedbod.

Läs mer om Stensborg här-»

Hyr bastuflotte på Stensborg, året runt!

Stensborg ligger ca 2,5 km från centrala Luleå. Under vinteren kan du njuta av norrskenet och med ett uppfriskande isbad! Hit ut tar du dig snabbt och enkelt på skidor, med snöskoter, hundspann eller till fots.

Innerst i viken på Stensborg ligger en flytande bastuflotte som är mycket mer än en bastu. Ombord på den 80 kvm stora flotten kan du och ditt sällskap bada äkta vedeldad bastu, eller bara njuta av miljön och äta en god måltid. Storstugan på flotten är tillräckligt stor för att duka för 20 personer. Och den värmer gott om det är kyligt ute.

Bastuflotten är utrustad med storstuga, omklädningsrum, soldäck och varmvattenaggregat. Flotten levereras städad och varm, med ved.

Samla vännerna för en riktigt bra kväll

Bastuflotten lämpar sig för allt från kick-off, teambuilding, kreativa samlingar, konferenser och affärsmöten till födelsedagar, möhippor och svensexor.
Hela bastuflotten kan hyras med eller utan personal / middag.

Hyr Bastuflotten men mat!

Catering
Förrätt, varmrätt, dessert

Skärgårdsplatå
Räkor, gravad lax, rökt sik, skaldjuspaté, baguett, aioli.

Eller med vår egen Norrbottnisk Tapas.

Bastuflotten

Ni hyr bastuflotten i avtalat antal timmar. 20 personer får plats i matsalen och i bastun. Ni kan vara flera men då måste ni dela upp bastubadet. Eventuellt kan de som inte får plats på flottan delta i aktiviteter på ön.

Om ni önskar kan ni hyra bastuflotten med catering. Har ni andra önskemål hör av er till oss för offert.
Muurikka med stekhäll (gasol) och grillmöjligheter finns ombord om ni önskar att laga maten själv.

Ta kontakt med oss för mer info, priser / offert

Om ni mailar oss, berätta om ni behöver mat, båttransport m.m.
Avbokning kan ske senast 72 timmar före ankomst.

Affe på telefon 070-621 3981
E-post: alfarne@me.com

Tommy på telefon ‭070-399 00 59‬

Denna webbplats använder cookies för att förbättra användarupplevelsen. Genom att använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

UA-11090679-2