Distanstabeller för Bottenvikens skärgårdar

STÖD OSS i utvecklingen av båt- och skärgårdssidan Bottenviken.se. Köp våra populära Avståndstabeller för Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgårdar!

Distanstabeller för Bottenvikens skärgårdar

Distanstabeller för Norrbottens skärgårdar

Under våren sålde vi slut på våra populära kartor med distanstabeller tryckta på vattentåligt plastmaterial. Med kartan följde det med en 16 sidors minifolder i visitkortstorlek. Kartan är slutsåld men vi har kvar en hel del av minifolderna som vi säljer ut till reducerat pris.
Minifoldern innehåller mycket nyttig information med översikt över bastuanläggningar, tömningsstationer för toalettavfall, sjömackar. Här finns också avstånstabeller för Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgård. Översikt över båtklubbar och deras klubbanläggningar i Norrbottens skärgård, information om öppningsbara broar, beräkning av distanser, hastigheter och tider mm. Minifoldern med avståndstabellerna har samma storlek som ett visitkort.
   
Swisha 45 kr till 070-621 3981 (Alf Harjo) så skickar jag minifoldern till dig. Porto (12 kr) ingår! 
Du kan också maila in din beställning till info@bottenviken.se
Kom i håg att skriva in din adress i meddelanderutan!

   

Minifoldern med avståndstabellerna har samma storlek som ett visitkort! Perfekt för plånboken eller i bröstfickan.

Våra avståndstabeller visar hur långt det är mellan olika besöksmål i Haparanda, Kalix, Luleå och Piteå skärgårdar. Tabellen visar inte alltid kortaste avstånd. Under mätning har vi följt leder där dom finns. Se tabellen som ett hjälpmedel för att beräkna ca avstånd när du är ute och åker båt från ett besöksmål till ett annat. Avstånden är i nautisk mil (nm, även benämnd distansminut) där 1 nm är 1852 meter.